Profilinizin ve fotoğrafınızın% 100 gizliliğini sağlayabilirsiniz. Bunu yapmanın 2 yolu vardır. İlk yol - hesabınızda, çalıştığınız ülkeyi seçin, örneğin "İtalya" ve diğer tüm ülkeleri engelleyin. Diğer ülkelerden profiliniz görünmez ve hatta açık olmaz. İkinci yol - profilinizi kapatın ve hesabınızdaki "özel bağlantıyı" alın. Profile özel bir bağlantı 1 kez açılır ve 10 saniye sonra kaybolur. Böylece, hiç kimse profilinizi kopyalayamaz veya başka birine gönderemez; bu bağlantıyı kullanarak profili ikinci kez açmak da imkansızdır. Her müşteriye böyle yeni bir özel bağlantı yayınlarsınız.